19 august 2006

Blåbærturen

Dette skulle bli en fin blåbærtur med nistemat og kaffekos i skogen. Vigdis og jeg smurte nistemat og kokte kaffe, pakket det i sekken og la i vei.Vi kjørte bare et par km, og så gikk vi oppover lia et stykke. Der fant vi mye blåbær og vi satte igang og plukke. Skydekket ble bare tjukkere og tjukkere, og etter en stund begynte det å småregne litt. Vi fortsatte å plukke, men etterhvert så høljet det ned. Da var det var bare å dra tilbake til hytta for å få tørket klærne. Matrasten ble det jo ikke noe av i skogen, så maten ble istedet fortært på kjøkkenet. Når vi tittet ut av vinduet så det slik ut utover Seljordvatnet.
Bildet er tatt med mobilkamera, så det er nok ikke særlig klart. Men det var jo ikke været heller da! Utover dagen ble været litt lettere og rundt hytta var det også blåbær. Den måtte til pers, og til slutt hadde vi 3 fulle bøtter (30l.) Det ble da ikke så aller værst med blåbærturen alikevel da!

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Are Karlsen said...

30 liter! Du lager ikke syltetøy av alt det?

onsdag, 30 august, 2006  
Blogger Geir said...

Nei, det blir nok litt til dessert etc. også, men mesteparten blir syltetøy. Nam-nam!
Noe har vi gitt bort også da, bl.a. til min 93-årige svigemor. Hun er riktinok sprek, men det er litt for drøyt for henne å gå i bærskogen.
Det er i allefall nydelig med blåbærsyltetøy på nybakt brød. Og så er det jo bra for synet.

onsdag, 30 august, 2006  
Blogger Ingun said...

Ja da jeg ser litt på Hjartet på rette staden. En hyggelig serie det.
Takk for Håkon sin adresse, har skrevet han inn på lista mi!
Ha en strålende uke!

søndag, 05 november, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home