11 april 2009

Teltmøter

Teltmøter i Sandefjord


Bladet Evangelisten, i samarbeid med mennesker fra forskjellige menigheter og forsamlinger i Sandefjord, skal arr. teltmøter i tiden 12.-30. august 2009. Teltet blir stående på grusbanen i Bugården, like ved siden av Bugårdsdammen, og det blir møter hver kveld (untatt man. og tir.) kl. 19.30. Steinar Handeland, som er Evangelistens faste forkynner, blir hovedtaler i tillegg til andre gjestetalere. Det blir også mye sang og musikk hver kveld.
Jeg tror ikke at teltmøtenes tid er forbi og ønsker å komme i kontakt med dere som vil å bidra til at denne aksjonen skal bli til seier i Guds rike. Du kan f.eks. bidra ved å besøke møtene som skal holdes, du kan være med å hjelpe til med praktiske oppgaver ved å signalisere dette til oss, og ikke minst, du kan være med i forbønn for disse møtene. Om du ikke kan noe av det andre, så er dette det viktigste du kan foreta deg innfor denne aksjonen.
Jeg tror ikke at dette er det eneste "redskap" som kan brukes til å spre evangeliet, men at det er godt redskap til å nå mennesker med budskapet om Jesus Kristus og hva han kan gjøre i menneskers liv.

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger Are Karlsen said...

Hei Geir! Du har laget en kjempefin hjemmeside for teltmøtene, med masse fin informasjon om program, osv.

Men jeg savnet linker fra den til Facebook-gruppa for teltmøtene (og gjerne bloggen, også).

Jeg elsker linker.

Lykke til videre!

onsdag, 10 juni, 2009  
Blogger Geir said...

Takk for påminnelsen. Nå er lenkene på plass Are, både fra hjemmesiden til Fb og fra blog til hjemmeside.

onsdag, 10 juni, 2009  

Legg inn en kommentar

<< Home