16 oktober 2009

India 14

Innledningsarrangement

Natt til fredag ble mye bedre når det gjalt søvn for meg i alle fall. Airkond. sto på så det var nesten i kaldeste laget da jeg våknet på morran. Men jeg sov i alle fall godt. Harald derimot har fått litt problemer med magen så han hadde nesten ikke sovet denne natta. Det ser imidlertid ut til å gå bedre nå. Frokosten ble også denne gangen inntatt på nabohotellet sammen med Lidal’s og Brad Jordan, vår venn fra Hong Kong.
Programmet i dag var ganske tett: 08.00 Frokost, 09.00 Lovprisning og tilbedelse, 09.30 Velkomst og introduksjon av gjester, Sesjon, 10.50 Te/kaffe, 11.00 Sesjon, 13.00 Lunch, 14.00 Aluminai møte (present. av studenter, dette var vi ikke med på), 18.00 Kveldsmøte, 20.00 Middag. Det var en inspirerende sang og lovprisning i dette første møtet. M. J. Joseph fra Katmandu i Nepal talte fra Es. 61, 1-3. Harald ble presentert og hadde en hilsen fra Norge, og jeg ble presentert etterpå og fikk si noen ord i den sammenhengen. Brad Jordan fra NLL i Hong Kong talte også og vitnet om arbeidet i Kina. Så var det Roald Lidal, misjonær ved trykkeriet til NLL i Japan, sin tur. Han sa bl.a. at takket være Fred Jarwis, som startet det hele og overlot roret til Hildur og Arnfinn Andås, så kunne vi nå feire 50 års jubileum ved New Life Legue. Han sa også at det fra bl.a. Sør Korea sendes ut tusener med evangelister og at vi nå er vitne til en global bevegelse. Gud beveger Kina, og vi har det eneste budskap som kan sette fri. Vi er alle kalt til å være Guds ambassadører og Han er alltid med oss. Herren vi tjener er allmektig og det er stort å få være Hans ambassadører. Lunchen spiste vi inne hos Abraham, og det var som vanlig svært god mat. Først ar det en slags varm kjøttsuppe med lomper til. Så var det kyllingbein i en (oransje) saus med spagetti og en litt tjukkere lompeaktig lapp. Desserten besto av en bolle med nyyyyyydelig fruktblanding i vailjesaus. Det var bl.a. granateple i blandingen. På kveldsmøtet talte John Thomas fra Kalkutta. Han er en eldre mann men du verden for en taler! Han var så inspirert og talte Guds ord med en glød som jeg neppe har sett maken til. Etter møtet som varte i litt over 2 timer, ble vi invitert hjem til mr. David for å spise middag. Her besto retten av enda en nydelig varm kjøttsuppe. Det var videre stekte kyllingben og en eller annen slags fylt gratinert kjøttbolle samt ris med grønnsaker. Til slutt fikk vi hver vår bolle med sagogrynsuppe, og helt til slutt hver vår banan. Grønne bananer men helt modne inni.

Forsangere på møtene den første dagen.

Utsnitt av forsamlingen i kirka på fredag formiddag.

K. V. Abraham med et av sine barnebarn.

Disse jentene sang på et av møtene. De to med rosa overdel er barnebarn til Abraham.

Harald leste fra Bibelen og hadde et innlegg på et av møtene fredag.

På kveldsmøtet fredag sang dette jentekoret.

Oversiktstavla ute måtte pusses opp i forbindelse med jubiléet.

Her ser vi en stødig hand som lager skygge på bokstavene. Alt ble gjort for hånd!


Vi fikk en nydelig lunch inne i leiligheten til K. V. Abraham. (Fra venstre: Abraham, et av hans barnebarn, hans ene svigerdatter, Roald og Inga Lidal.)

Her ser du lunchen vi fikk. Nydelig mat!

Sjåføren på sykkeldrosja (Rickshaw'n) har tatt seg en velfortjent lur.

Legg merke til den lille gutten foran på motorsykkelen, og så skimter du 3 hoder rett bak mannen som kjører.

Her har alle passasjerene (4 barn) gått av motorsykkelen. Mannen hadde altså med seg sine 4 barn på motorsykkelen da han kom kjørende. Lignende var å se rett som det var.

Etiketter: ,