11 oktober 2009

India 7

Søndag formiddag

Halve søndag er unnagjort her i Banglore. Etter frokost ble vi hentet av Saju som er leder for New Life Computer Institute, og vi ble tatt med på formiddagsmøte i en ganske stor pinsemenighet her i byen. Det var nok en 4-500 mennesker tilstede der. Vel, den er vel ikke så veldig stor da i forhold til folketallet her, det er 8 mill. innbyggere i Bangalore! Ja jeg skrev 8 mill.! Nesten dobbelt så mye som i hele lille Norge.

Møtet besto av sang av en gruppe med unge mennesker. Etter det var det litt informasjon om et arbeid tilsvarende skolelagene i Norge. Så var det barnevelsignelse, og etter det var det en som talte om Kongen i Guds kongedømme. Inspirerende tale!
Etter møtet ble vi med Saju, hans kone og deres to barn (10 og 16 år) på kinarestaurant. Der fikk vi flere retter med ekte kinamat og drikke. Det var utrolig godt, og det var STERKT! Men ikke værre enn at jeg overlevde med glans;-)
Etterpå ble vi kjørt tilbake til hotellet og vi tok oss en god sterk kopp kaffe. Nå kl. 17.00 blir vi hentet av noen andre som Harald kjenner og vi skal være med dem hjem til middag. Spennende!
Det har vært overskyet i hele dag, men alikevel en god temperatur på ca. 22-25 grader. (Det er noe annet der Anne Berit enn snøen som dere fikk i dag! hehe.)
På kinarestaurant sammen med familien George.

Etiketter: ,